«Tag» bilder — tjen penger…

Jeg kom over en artikkel på TechCrunch her om dagen, og fant en høyst interessant nyhet. Nemlig muligheten til å tjene penger gjennom å beskrive bilder som brukerne av tjenesten «TagCow» har lastet opp. For hver bunke på fem du «tagger» (beskriver), får du 4 cent; det høres kanskje ikke så mye ut, men det tar ikke mer enn et par minutter å beskrive denne bunken med bilder — er du kjapp kan du sikkert gjøre det enda raskere!

Verdens største nettbutikk, Amazon.com, står for tjenesten som går under navnet «Mechanical Turk,» og skal utføre tjenester det er vanskelig for datamaskiner å gjøre. En liten nedtur er det jo at dollaren er så lav i forhold til den norske krona. Du blir ikke akkurat rik av denne tjenesten, men har du tålmodighet kan du tjene en slant.

Har du lite å gjøre og kunne tenkt deg en ekstra slant med penger, er dette en tjeneste som kan hjelpe deg med dette. Jobber du døgnet rundt, med en gjennomsnittlig inntekt på 1,20 dollar i timen, vil du ha en årlig inntekt på ca. 10500 dollar — mer enn 50 000 NOK. CNblogg.com vil likevel frabefale dette på det sterkeste. Lykke til med «taggingen.»

Gå til Mturk.com.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...