Test: Bæreveske og beskyttelse for iPod Touch

Når man er på jakt etter bærevesker for iPod Touch og iPhone så opplever man ofte at det mye kjedelig på markedet. Derfor ble jeg overrasket da jeg så utvalget av bærevesker i nettbutikken Eplebiten.no som var penere enn normalt å se på. Les videre for å få min oppriktige mening om hva jeg synes om bærevesken jeg mottok etter å  ha brukt den i to dager.

Først og fremst vil jeg gjøre alle klar over en ting – jeg har mottatt denne bærevesken for å skrive om den i Teknonytt, men jeg ga også klar beskjed om at jeg ville være hundre prosent ærlig i min anmeldelse av den. Og jeg legger mye stolthet og ære i at jeg bestandig er hundre prosent ærlig når jeg anbefaler eller fraråder et produkt til mine lesere.

200809182015.jpg

Selve bærevesken jeg skal anmelde her heter KLIQUE og utvalget av disse veskene finner du på denne siden. Prisen på disse bæreveskene er 280 kroner, noe som ikke er all verden i forhold til konkurrerende vesker. Det er mulig å velge mellom flere design når man skal kjøpe en slik veske, og jeg valgte det designet som dere ser på bildet til venstre da dette passet meg og min smak. Jeg vil gjøre denne testen/anmeldelsen ganske enkel ved å påpeke positive og negative sider med den, og så tar jeg å oppsummerer det hele til slutt.

Positivt:

 • Utvalget av design som er langt fra kjedelige
 • Både bæreveske og beskyttelseslag i samme pakke
 • Lett å ta med seg da det følger med en lenke
 • Kvalitet – laget av lær med sydd mønster

 

Negativt:

 • Følger ikke med bruksanvisning som viser hvordan man fester skjermbeskyttelsen uten at det kommer luftbobler under den.
 • Litt vanskelig å nå kantene på skjermen da vesken er litt tykk

Når det gjelder pris så ligger denne på et helt normalt nivå i forhold til andre bærevesker, men du får faktisk en del for pengene her – både kvalitet, design og beskyttelse. Men for meg som har ti tommeltotter og nærmest ingen tålmodighet så var jeg litt for kjapp ut da jeg skulle feste beskyttelses-folien på skjermen – deg ble et par bobler der, men jeg fikk det omsider til. Når det gjelder det siste negative punktet så er det opp til hver enkelt hvor viktig dette er, når man bruker en bæreveske på pod’en (eller iPhone) så må man nesten regne med litt mindre smidighet. Det var dog litt irriterende for min del.

Konklusjon:

Når jeg nå sitter her og setter det negative opp mot det positive så må jeg si at jeg er ganske så fornøyd med denne bærevesken jeg. Jeg har tidligere eid en bæreveske som jeg kjøpte på Eplehuset, og den ville fyllt opp denne artikkelen med negative ting ved en anmeldelse. Jeg mener at følgende punkter er viktige når man skal handle tilbehør av dette slaget:

 1. Kvalitet – En slik bæreveske vil man helst ha en stund, og det skal være unødvendig å må skifte den ut pga dårlig kvalitet.
 2. Design – Det er ikke til å komme utenom at en iPod eller iPhone er en lekkerbisken hva design angår, og da skal heller ikke vesken ødelegge dette inntrykket.
 3. Brukervennlighet – Litt rart ord å bruke på en bæreveske kanskje, men det skal være lett å ta den med seg uten at iPod/iPhone skal være til bry. Det skal også være mulig å bruke telefonen uten at man blir hindret av vesken, pluss at det ikke skal være vanskelig å bruke det kjøpte utstyret.
 4. Beskyttelse – Det ligger i kortene at man kommer til å møte ødeleggende objekter en eller annen gang når man tar med seg sin Pod. Og her er Touch og iPhone spesielt utsatt. Ingen ønsker å ha en skjerm full av striper og merker.
 5. Pris – Kvalitet koster penger, men ikke en formue!

Så hvis jeg går utifra mine egne premisser for en god bæreveske så scorer KLIQUE-vesken høyt på punkt en, to, og fire. Når det gjelder punkt tre og fem så er den midt på treet. Hvis jeg skal gi en karakter på bærevesken som ligger mellom 1 og 10 så vil jeg gi:

poengsum.png

Disse bæreveskene kan kjøpes til iPod Classic, iPod Touch, iPod Nano og iPhone hos Eplebiten.no.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...