Tinkernut – tre flotte podcast-episoder

Se de tre siste tipsene til videopodcasten Tinkernut – her er det mye snadder.

tinkernut

Tinkernut er en meget god podcast-serie som tilbyr kunnskapstørste datainteresserte gode tips i sine videoer. Vi har tidligere vist en video fra denne podcasten, dette var i artikkelen om hvordan man lager kjørbare installeringsfiler i Windows.

Idag har vi derimot tenkt å vise dere de tre siste episodene av denne podcasten, slik at det ikke er noen tvil om at vi anbefaler å bli en fast seer av den. Vi starter med den eldste videoen og jobber oss oppover til den nyeste.

Lag din egen vær-radar med gratisprogrammer

Akkurat som overskriften over viser til, så kommer du i denne videoen til å lære hvordan man kan lage sin vær-radar til skrivebordet, og dette kun ved hjelp av gratis programvare.

Programvaren du bruker er Google Earth, i tillegg til at du trenger en KMZ-fil som viser radar-informasjon for hele europa – denne filen finner du her.

Lag dine egne USB julelys
Denne videoen viser hvordan du kan skape litt julestemning på dataplassen – lag dine egne julelys som bruker USB som strømkilde.

Hvordan å surfe uten å legge igjen spor (Stealth)

Denne videoen viser hvordan man kan surfe på nettet uten å legge igjen noen spor, dette gjør man ved å bruke et verktøy du finner på denne nettsiden.

Som allerede nevnt så anbefaler vi i Teknonytt at dere tar turen innom Tinkernut.com minst en gang i uken for å få gode tips i videoformat. Håper disse tipsene kom godt med før julen ringes inn.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...