Twine: Oppdag og del nye nettsteder – vi har invitasjoner

Vi drukner snart i sosiale nettverk og brukergenererte nettsteder som er i beta, og de fleste av disse baserer seg også på invitasjoner. Twine er ikke noe annerledes på dette, de er et sosialt nettverk, en brukergenerert nettside, og de baserer seg på et invitasjonssystem i sin betafase. Twine er et nettsted  lar deg organisere, dele og oppdage informasjon om dine interesser med likesinnede mennesker.

Dette verktøyet er perfekt til å finne nye nettsteder eller å dele de du har bekjentskap til med venner, grupper, communities eller til og med din arbeidsplass. For å se det enkelt så kan du dele og motta informasjon med mennesker du stoler på.

På en måte kan Twine minne om tjenester som Delicious og andre bokmerkingsnettverk, men Twine fokuserer enda mer på deling av nettsider og ideer. Ved å legge til et bokmerke i verktøylinjen på din nettleser så kan enkelt legge til nettsider i Twine ved å trykke på dette bokmerket.

Hele systemet baserer seg på såkalte Twines, dette er smarte nettverk som hjelper deg å organisere, dele og oppdage informasjon rundt dine interesser med likesinnede mennesker. Du kan bruke Twine på egen hånd, eller sammen med grupper og communities. Her er to eksempler på hvordan man kan bruke Twine:

Personlig publisering: Man kan dele nettsider med venner og offentligheten ved å publisere dem til Twine på egen hånd.

Grupper og communities: Del nettsider og ideer med et community, du kan også diskutere på lik linje med andre forum og nettsamfunn.

Hvis du for eksempel er litt over gjennomsnittet interessert i open-source, så kan du enkelt lete opp en gruppe om akkurat dette temaet, delta så i denne gruppen eller communitiet og benytt deg av linker som andre har lagt inn der, og legg inn noen linker selv.

2008-07-07_1753

Jeg kommer ikke til å dra ut denne artikkelen noe mye mer enn at jeg vil si at dette er et flott verktøy for oss som elsker internettet, data og teknologi – for det finnes utrolig mange gode nettverk eller skal vi si Twines å finne her, man kan sitte i timevis å bla i disse nettverkene etter godt innhold – og godt innhold det finner man. Spørsmålet er om denne tjenesten overlever det første året, for den er ikke så spesiell at den vil ta helt av, det er mer en nisje som man bør ta nytte av så lenge det er interesse rundt det.

Spør i kommentarfeltet etter invitasjon hvis dere ønsker det, vi har 20 stk som vi skal gi bort til de første som spør.

Du finner Twine her.

Synes dere lesere at grensen for antall sosiale nettverk på beta og invitasjonsnivå snart har nådd smertegrensen, eller er det rom for flere ennå?


Relaterte artikler

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...

Allente

Allente har gått hen og blitt en av de...

BookBeat

Denne strømmetjenesten for lydbøker og e-bøker gir deg tilgang...

Slik oppgraderer du sikkerheten på Discord

Det er bare morsommere å konkurrere med vennene dine...

Prøv Viaplay 1 uke gratis

I disse dager er det ingen mangel på strømmetjenester...