TypeRacer: Blir en ninja på tastaturet med morro spill

De fleste datainteresserte er stolte over sin taste-hastighet, man tror som oftest at man er i verdenstoppen når det kommer til å treffe riktig taster på rasket mulig tid. Jeg har til og med opplevd nerder som legger så mye i det at det ser helt idiotisk ut, bare for å få en «Du verden så rask du er til å skrive!!»-kommenter servert av venner eller den søteste geek-jenta i klassen (man håper, men hører man det noensinne? NEI!). De sitter der å later som om de aldri ser på tastaturet før de har opparbeidet seg ferdigheter til å gjøre det, det ser bare for dumt ut. Det ser ut som en idiotisk piano-spiller som ser på publikum mens han framfører noe som skal være Bethovens femte, men høres ut som Stalins 2. (Hæ?)

Men nå kan du få jekket ned nerde-kompisen din litt ved å utfordre han eller hun i et spill som går ut på, touch-tasting i høyest mulig hastighet. Dette spillet finner du på nettsiden Typeracer.com.

Man registerer seg i spillet (man kan ennå ikke registere seg, men kun angi et kallenavn. Men dette skal i følge utviklerne av siden og tjenesten snart forandre seg. Så hvis du er interessert i å få lagret framgangen din, eller skryte av ferdighetene dine, så er det håp snart.) og spiller etterpå enten en treningsomgang eller ett spill mot flere andre håpefulle sekretær-kandidater. Dette er en veldig effektiv metode å lære på, det er ofte slik at man lærer seg det kjedeligste man kan tenke seg hvis man får litt konkurranse inn i bildet.

Man får en tekst på 5-10 linjer som man skal skrive ordrett og med korrekte størrelser på bokstaver og riktige tegn, og etter en liten nedtelling på 10 sekunder så skal du starte å skrive teksten. Du vil se en en rekke biler som ligger på linjer over hverandre, den ene er din og den beveger seg etterhvert som du skriver teksten. Når du er ferdig er du i mål, og da kan du bare håpe at ditt resultat står i stil med ditt skryt, for er en av de andres biler i mål så er du ikke den kjappeste tasteren noe mer.

Du får karakterer etter gjennomsnittet av hvor mange ord du skriver i
minuttet i dine konkurranser. Og uansett om du faktisk kan vise at du ikke bare har det i din Geek’ete kjeft, men faktisk er en ninja på tastaturet, så er det alltid rom for forbedring. Og ingenting er bedre enn å vekke konkurranseinstinktet når man vil utvikle seg.

Du kan legge spillet i din MySpace-side, Hi5 eller på Orkut, og det vil snart bli støtte for en Facebook applikasjon også.

Mer om TypeRacer:

=> Bli matchet med tilfeldige motstandere og ta ett tasteløp mot dem.

=> Ta vare på din taste-statestikk: din karakter/vanskelighetsgrad, gjennomsnittsfart, løp gjennomført.

=> Se siste High scores.

=> Briefe med dine resultater på Orkut, Hi5, eller din MySpace profil.

=> Kommer snart: en Facebook applikasjon, Brukerkontoer, Private spillerom med chat.

Du finner siden og spillet her: play.typeracer.com

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...