Urge på 1,5 liters flaske på grunn av Facebook

Den sosiale nettjenesten Facebook har etter hvert blitt svært populær her til lands, og på grunn av det, også svært influenserende. Muligheten til å lage grupper er blitt utnyttet til det ytterste, og en del av gruppene har fått gjennom sine formål. En av de ville ha 1,5-liter Urge, nemlig «Urge på 1,5 liters flasker» og har siden sin begynnelsen nådd over 36 000 norske medlemmer.

Det ble også arrangert «Den store Urge»-dagen via Facebook-gruppen den 19. mai i år, som førte til tomme butikkhyller i samtlige butikker — i hvert fall for Urge.

Takket være antallet medlemmer i gruppen ble de hørt av Coca-Cola, som har forstått at det å lansere Urge på 1,5 liters flaske i Norge kan komme til å lønne seg. De første 1,5 liters flaskene vil være å finne butikkene 1. september 2008 — med andre ord bare om noen dager. Så for alle Urge-elskere er dette en dato som virkelig er verdt å merke seg. Denne gruppen har vist at Facebook er et utmerket sted å bruke til blant annet underskriftskampanjer, og at det faktisk fungerer. Så gjenstår det bare å glede seg til 1. september.

(Bilde av de første 1,5 liters flaskene med Urge kan du se her)

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...