Home Poster Urge på 1,5 liters flaske på grunn av Facebook

Urge på 1,5 liters flaske på grunn av Facebook

0

Den sosiale nettjenesten Facebook har etter hvert blitt svært populær her til lands, og på grunn av det, også svært influenserende. Muligheten til å lage grupper er blitt utnyttet til det ytterste, og en del av gruppene har fått gjennom sine formål. En av de ville ha 1,5-liter Urge, nemlig «Urge på 1,5 liters flasker» og har siden sin begynnelsen nådd over 36 000 norske medlemmer.

Det ble også arrangert «Den store Urge»-dagen via Facebook-gruppen den 19. mai i år, som førte til tomme butikkhyller i samtlige butikker — i hvert fall for Urge.

Takket være antallet medlemmer i gruppen ble de hørt av Coca-Cola, som har forstått at det å lansere Urge på 1,5 liters flaske i Norge kan komme til å lønne seg. De første 1,5 liters flaskene vil være å finne butikkene 1. september 2008 — med andre ord bare om noen dager. Så for alle Urge-elskere er dette en dato som virkelig er verdt å merke seg. Denne gruppen har vist at Facebook er et utmerket sted å bruke til blant annet underskriftskampanjer, og at det faktisk fungerer. Så gjenstår det bare å glede seg til 1. september.

(Bilde av de første 1,5 liters flaskene med Urge kan du se her)