Vi lanserer innholdsportalen bitnett.no

Vi har jobbet på spreng helt siden vi lanserte samarbeidet mellom våre to nettsteder. Bare det å finne et navn har vært en langvarig prosess. For tro meg, det er ikke enkelt å finne et godt domenenavn i 2008. Vi har likevel kommet fram til et produkt vi er stolte av å vise fram til våre lesere, og som forhåpentligvis blir en del av din hverdag som leser av Bitnett-nettverket.

Navn

Som nevnt har det ikke vært enkelt å finne et navn på portalen, og vi har brukt timesvis på å komme fram til et navn vi kunne leve med. Og det er vi ganske sikre på at vi har funnet. «Bitnett» er enkelt, lett å huske, og relativt kort. Med andre ord et relativt godt domene, føler vi.

Hva vil skje med Betamagasinet og Teknonytt?

Betamagasinet og Teknonytt vil mate Bitnett med nyheter innen data, teknologi og programvare, og vil gjøre sitt til at Bitnett — som er delvis automatisert — alltid er oppdatert. De vil være byggeklosser i nettverket, og ettersom de allerede er etablerte, vil de også være med på å bygge opp bitnett.no.

Hva er formålet?

Formålet med Bitnett.no er å gi brukerne enkel tilgang til enda mer informasjon, enda mer nyheter og enda mer guider, tester og omtaler.

I tillegg til å bli matet fra Betamagasinet og Teknonytt, vil Bitnett ha eget innhold. En testavdeling er på vei, hvor vi vil teste alt av programvare, data, elektronikk og gadgets vi får tilgang til i nettverket. Vi vil satse mer på tester og anmeldelser av produkter med lanseringen av Bitnett, noe vi tror og håper du som leser vil dra nytte av.

Bitnett.no vil også gi leserne all informasjon om nettverket. Annonseinfo, informasjon om staben, osv. vil finne sted på Bitnett. På den måten vil vi tilby mer oversiktlig informasjon, slik at du slipper å lete for å finne kontaktinfo, besøkstall, etc.

Annonsering

Med lanseringen av bitnett.no vil vi i løpet av kort tid fullføre vår annonseplan, som ble nevnt for noen uker siden ved lanseringen av det såkalte «BM-TN-samarbeidet», som vi kaller det internt. Vi anbefaler deg å lese vår infoseksjon for mer informasjon om nettopp dette. Ut oktober er prisene 50 % lavere enn normalt i forbindelse med oppstart.

Ikke helt ferdig

En hel del planlagte tjenester er enda ikke ferdige. Blant annet har vi igjen en del arbeid på BN-TV, vår videotjeneste, samt et forum som er under utvikling. Testseksjonen er enda tom, men den vil forhåpentligvis bli fyllt i løpet av de kommende ukene.

Ansiktsløftning

Vi bestemte oss for å gjøre bitnett.no forskjellig fra Betamagasinet og Teknonytt, og resultatet ble vi veldig fornøyde med. Tilbakemeldinger på bugs, mangler, etc. mottas med takk.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...