Veritocracy: Hold deg oppdatert på ressursene dine!

Veritocracys forside. (Foto: Betamagasinet, skjermdump)

Hver eneste dag lanseres et nytt Web 2.0-verktøy som angivelig skal gjøre online-livet ditt enklere, men bare et fåtall av disse lykkes. Og for å lykkes, må konseptet være orginalt.

Og orginalitet er defintivt noe Veritocracy kan skilte med. Tjenesten som kombinerer sosiale bokmerker med brukernes egne RSS-strømmer, serverer deg nyheter fra utallige bransjer og gir deg oversikt over hva som er «hot» akkurat .

Kombinerer Digg med «memer»

Men, dette har jeg hørt før? tenker du. Jo da. Digg og Kudos kan tilby noe av det samme, men disse er ikke i nærheten av Veritocracy. Sistnevnte gir deg nemlig muligheten til å legge til egne RSS-strømmer. Du kan få tilhengere, og lykkes du, kan artiklene dine havne på forsiden, eller — hvis du ikke er riktig heldig — i bransjeoversikten.

Oser web 2.0

Veritocracy oser web 2.0. Tjenesten benytter seg av alle mulige triks, og utførelsen er det heller ikke noe særlig å utsette på. Vi synes kanskje strukturen var litt rotete. Bortsett fra det — flott utført. Godt fargevalg, lettlest og — som sagt — en utvilsom web 2.0-stil.

Glem det, norske blogger!

For øyeblikket er det trolig lite å hente for norske bloggere og nyhetsskribenter. Av språk støttes naturlig nok ikke norsk, og dermed kan du glemme å nå forsiden eller bransjeoversikten. Du kan likevel nyte Veritocracy som en nyhetskilde. Akkurat som Digg og Kudos — bare enda bedre.

Besøk Veritocracy på veri.com. Krever betanøkkel (vi har dessverre ingen å dele ut for øyeblikket. Følg med framover — kanskje vi kan få tak i noe).

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...