WiFi viktigere enn mat – på flyplassen, i alle fall

En ny undersøkelse fra American Airlines og HP viser at WiFi er særdeles viktig på flypassene. Faktisk er trådløst internett så fundamentalt, at det overgår mat med over 30 prosentpoeng!

For forretningsreisende, og for reisende generelt, er WiFi helt essensielt på flyplassen. Ifølge en undersøkelse fra American Airlines og HP, mener 47 prosent av deltakerne at trådløst internett er helt fundamentalt, og lagt viktigere enn mat.

Å kunne surfe er helt fundamentalt på en flyplass - i alle fall ifølge en ny undersøkelse fra American Airlines og HP. (Foto: HotHardware.com)
Å kunne surfe er helt fundamentalt på en flyplass - i alle fall ifølge en ny undersøkelse fra American Airlines og HP. (Foto: HotHardware.com)

Undersøkelsen, som 1 500 reisevante, som reiser mer enn 20 ganger i året med forskjellige flyselskap, hadde besvart, viste også at det mest irriterende som kunne skje på en flyplass verken var forsinkede fly eller endeløse kostnader – men derimot flate batterier. Hele 67 prosent av deltakerne mente at flate batterier, samt ingen strømuttak (41,4 %), var mest irriterende.

Videre viste undersøkelsen at effektiviteten til forretningsreisende faller signifikant etter boarding. Dette har trolig mye å gjøre med manglende WiFi-støtte på flyene.

(Kilde: Hot Hardware)

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...