Home Poster «Windows 7» er på skinner

«Windows 7» er på skinner

0

Operativsystemet som skal være ferdig i løpet av 2009 er fortsatt i rute, og skal etter planen lanseres i begynnelsen av 2010 — tre år etter Vistas debut i januar 2007.

CNET News har vært i kontakt med en av avdelingslederne hos Microsoft, Bill Veghte, og han kunne forsikre leserne om at neste versjon av Windows skal — som planlagt — lanseres i begynnelsen av 2010.

«Produktets utvikling går som forventet, og vi ligger godt an i forhold til hva vi har lovet — nemlig å levere tre år etter Vistas debut», konstaterte Veghte overfor CNET.

Microsofts mål med Windows 7 er å lansere et 100 prosent ferdig produkt, som ikke vil trenge større oppdateringer for å fungere som forventet. Teknisk sett er Vista-arvtageren allerede ferdig, men som Steve Ballmer nettopp uttalte: «Ville jeg lansere Windows 7 nå, hadde jeg gjort det. Men da ville dere ha klaget».

Windows 7 vil støtte ny teknologi, blant annet trykkfølsomhet har fått sin del av kaka. Tidligere i vår viste Microsoft stolt fram Windows 7 for første gang, og da med touch-funksjonaliteten i spissen.

Forhåpentligvis leverer Microsoft et ferdig produkt neste gang, for vi husker vel alle Vistas debut — og det var ikke pent.