World of Warcraft gamer kollapser

En 15 år gammel gutt kollapset sammen og ble sendt til sykehus. Dette var utfallet etter 24 timer med gaming uten stopp.

Den nye expansion pakken til World of Warcraft «Wrath of the Lich King» er nå ute, og holder gamerne opptatt. En gutt fra Sverige hadde invitert flere venner for en episk og intens reise gjennom den nye spilleverdenen. 24 timer var mer enn nok for at han kollapset og brakt til sykehuset. Symptomene hadde i følge rapporten likhetstrekk med det av et epileptisk anfall.

Mangel på mat og søvn

Gutten hadde så vidt beveget seg i de 24 timene og hadde ikke spist noe særlig. Legen hadde fortalt faren at sønnen hadde konsentrert seg altfor lenge uten nok mat og søvn. Lenge har eksperter fortalt at spill kan få deg til å leve i spillet og koble fra den ekte verden. Er det på tide å ta litt frisk luft?

En faller, en hylles

Mens en person faller, blir en fransk gamer hyllet. World of Warcraft community gratulerer den franske spilleren for å ha oppnådd topp level i den nyeste expansion pack versjonen av spillet. Dette tok 27 timer med intens spilling. 21 åringen nådde et nivå som de fleste ville brukt flere uker eller måneder på.

Hvor lenge har du spilt uten stopp?

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...