ZoneAlarm Pro 2009 – Helt gratis ut dagen!

Et av de fremste brannmur-programmene til Windows gis nå bort helt gratis i en kort periode – benytt sjansen før det er for sent.

For å feire sin 15.-årsdag idag så tilbyr Check Point Software alle som besøker denne nettsiden en gratis kopi av ZoneAlarm Pro 2009, dette er en av de mest populære og bedre brannmursprogrammene som er å få tak i til Windows i dag.

Mange har helt sikkkert vært borti gratisversjonen til dette programmet – ZoneAlarm Free – men man får selvfølgelig funksjoner i proversjonen som man aldri få ta nytte av i gratisversjonen, blant annet et antispyware-program, og identitetstyveri-beskytter.

Tilbudet skal vare i 24 timer, og startet (etter mine beregninger) i går kveld klokken 21.00. Brukere som laster ned programmet vil få et gratis abonnement på oppdateringer i 12 måneder. Vanligvis så ville dette ha koste deg rundt 280 kroner, men er du rask på labben så får du dette gratis i noen timer til.

Last ned ZoneAlarm Pro 2009 nå!

Oppdatering: Mine beregninger var feil, tilbudet ble avsluttet for et par timer siden, så hvis du ikke forsøkte linken vi la ut ganske kjapt så misset du tilbudet – dette beklager jeg på det sterkeste selvfølgelig, og det viser nok en gang mitt forhold til klokken :P

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...