XBMC for Mac: Ett Godt Alternativ Til Front Row

Jeg snublet akkurat over en sak på Lifehacker.com (ja jeg vet jeg er litt treg, da programmet ble lansert for en uke siden), noe som jeg har ventet på siden Mac1.no annonserte at det kanskje ville komme, XBOX MediaCenter for Mac er nå sluppet og klart for nedlasting. Og dette er snadder for alle oss som mener Front Row har altfor mange begrensninger.

Utviklere har nå portet det kjente og herlige mediacenter programmet fra XBOX til Mac, du trenger altså ikke å soft-modde XBOX’en din for å få det beste mediaprogrammet lenger.

Er du derimot blant de som sverger til Front Row, så ta allikevell å last ned denne betaversjonen, jeg er rimelig sikker i min sak når jeg sier at du kommer til å vurdere ditt standpunkt selv om dette er en betaversjon. En av de mest brukbare tilleggs-funksjonene er at man kan ta i bruk sin Apple Remote eller en annen universal kontroll.

xbmc 1

Når du legger til musikk og video i biblioteket til programmet så vil det automatisk laste ned coverart, filmsammendrag, og navn på crewet og skuespillere, på samme måte som IMDB. Dette er noe jeg har savnet i Front Row. Programmet har i tillegg funksjoner som bildevisning fra ditt bibliotek og værvarsel. Man kan også bla gjennom sine programmer på mac’en.

2008-05-13_1004

Programmet har også en coverflow lignende slideshow funksjon som ser veldig bra ut. Ta turen innom LifeHacker for å lese mer om programmet i tillegg til å følge en guide som viser deg hvordan du kan sette det opp.

XBMC Beta for Mac kan lastes ned her.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...