XBox 360 Premium HDMI og Optisk lydkabel Hack

0
688

Jeg har lenge irritert meg veldig mye over at jeg ikke kan bruke en optisk kabel fra Xbox’en og til surround-receiveren min uten at jeg må kjøpe en ny kabel fra Microsoft som støtter dette. Jeg har ikke HDMI inngang i forsterkeren min, og det er heller ikke mulig å kjøre lyden gjennom tv’en, det blir ikke 5.1 lyd da. Derfor har jeg gått til verks med å lage en guide om hvordan man kan gjøre dette gratis og på fem minutter, alt man trenger er en HDMI kabel, noe jeg regner med du har i utgangspunktet, og en kniv eller et lite skrujern.

Dette er ingen vanskelig hack, og er noe alle kan tenke seg fram til selv, men at det er så enkelt som det faktisk er, det overrasker kanskje.

Lykke til, det er bare å følge videoguiden jeg har laget. Jeg er fortsatt en amatør når det gjelder filming og redigering, men jeg regner med at det jeg har laget er forståelig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VHDnN9vyfkw[/youtube]