Zenbe – en fantastisk eposttjeneste

Zenbe.com er en ny eposttjeneste, og byr på noen nye funksjoner du kanskje ikke har vært borti fra en eposttjeneste før. I tillegg har de et flott design. De er i for øyeblikket bare i Beta, men tjenesten er fullt brukenes. Designet er flott, og ekstrafunksjonene er flott. Absolutt verdt en titt.

Zenbe – Hele logoen

De fleste er ofte litt skeptisk til å bytte epostadresse. Det fører til at hele den nåværende kontaktlisten må informeres om den nye epostadressen som ofte kan være tidkrevende. Men her er både Gmail, Hotmail, AOL, Yahoo og andre eposter du skulle ha som støtter POP veldig enkelt å sette opp slik at de havner rett i Zenbe innboksen. Og du kan selvfølgelig svare fra samme adresse som du mottak eposten på. Neste punkt som også er tidkrevende er selvfølgelig å flytte hele kontaktlisten, men nok en gang er Zenbe geniale og lar deg enkelt importere hele kontaktlister. For eksempel fra Gmail adressen din.

Og for deg som bruker Gmail kommer du raskt til å kjenne deg igjen. Zenbe bruker et lignende taggesystem på epostene som Gmail gjør, i tillegg til at du kan lage egne regler for epostene slik at de automatisk får rett tag.

Noe av det nye med Zenbe er for eksempel «Files». Det er en egen funksjon innpå siden hvor du kan laste opp dine filer fra datamaskiner, eller eventuelt laste ned. Alle filene du mottar i eposter hanver også fint og oversiktlig der automatisk. En veldig praktisk og flott funksjon. En annen ting er at det er en Facebook applikasjon integrert, slik at du ved å logge på får siste oppdateringer fra Facebook rett i høyre margen i innboksen din. Kalenderen som hører til er fin og veldig brukbar, og det er også den integrerte «ToDo-listen».

Det spesielle med Zenbe bortsett fra epostbiten, er noe så genialt som ZenPages. Det er dette som det store nye med Zenbe som ikke de andre eposttjenestene har. Her kan du lage en egen side, invitere brukere og dermed planlegge turer og diverse. Du har en haug med komponenter som du kan legge til som for eksempel en liten diskusjonboks, bilder, nettlinker osv. Det er også mulighet for å merke av spesielle eposter fra innboksen som du igjen kan dele med de fra en bestemt ZenPage. Denne siden kan du selvfølgelig selv bestemme hvem som skal ha tilgang til, og du sender ut invitasjon til ZenPage´en via epost.

For øyeblikket er de i halvveis lukket beta. Med det mener jeg at allerede eksisterende brukere har ingen invites som de kan dele ut, men du kan selv skrive deg på en liste på siden deres og motta en invitasjonslink på epost. Jeg fikk en invitasjon bare 3 dager senere. Siden har også vært åpen noen dager for fri registrering, men de har nå tydeligvis gått tilbake til invitasjoner.

Konklusjon

Zenbe er vakker å se på, har en rekke funksjoner og er lett å bruke. Du har alt du forventer fra en gratis eposttjeneste på internett, og fungerer strålende. Zenbe er akkurat som en bedre versjon av Gmail…

Link: www.zenbe.com

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...