De beste online virus scannerene

Selv om du har et antivirusprogram installert på din computer og jevnlig scanner for virusinfeksjoner, så kan uhellet være ute og virus kan slippe inn. Mye av det viruset som slipper inn på computeren kan heldigvis enkelt fjernes igjen av de fleste antivirus programmer, men noen ganger er det tale om et snedigt utviklet virus som snyter ditt antivirus og lagrer seg i oppstarten og forkler seg som uskyldig software.

Det er især brukere av freeware antivirus løsninger som opplever at virus slipper forbi forsvarsverkene og infiserer systemet.

Har du mistanke om at virus kan være årsak til at din computer er langsom og kommer med feilmeldinger, så kan løsningen være å bruke en online virus scanner som supplement til ditt antivirus program. Vi anbefaler Bitdefender Antivirus.

Online virus scannere er enkle å bruke og du behøver ikke å installere dem i ditt system – de fungerer ved kun å laste ned noen enkle systemfiler til din computer. Alle de anbefalte online virus scannerene har også adgang til de nyeste databasene over virustrusler og kan spotte mistenkelige filer på din computer.

Det er gratis å benytte en online virus scanner og her lister vi link til de beste online scannerene som er gratis å bruke:

* BitDefender Quick Scan

* ESET Online Scanner

* Panda ActiveScan

* Norton Security Scan

* Trend Micro HouseCall

* Kaspersky File Scanner

* Virus Total

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...