Den ultimate WordPress-ressursen

Internasjonalt har blogging lenge vært en folkesport, inntektskilde og et talerør til millioner av mennesker – Og her på berget begynner vi sakte men sikkert å ta etter. Blogging er virkelig fått fotfeste som folkesport her også, og noen blogger for en relativ god inntekt også (selv om dette kan diskuteres). Og selv om det finns mange gode bloggplattformer, så er det to av dem som har fått et spesielt godt fotfeste – Blogger og WordPress. Jeg liker å sammenligne disse to med Firefox og Opera – Blogger er en plattform som er lett å bruke, og som har de fleste funksjonene innebygd, altså ganske lik Opera. WordPress kan bygges på med innstikk, hacker og tema på samme måte som Firefox, veldig fleksibel med andre ord. Jeg tenkte i denn artikkelen å vise en meget god WordPress-ressurs.

Det finnes nemlig en sosial bokmerkingsside for WordPress-ressurser, denne siden fungerer helt likt Digg.com, Kudos, og andre lignende stemmesider. Nettsiden jeg snakker om heter WpVote, og her er det rett og slett ikke grense for hvor mye snadder man kan finne. Det er egentlig ikke noe mer å si om denne nettsiden enn at jeg absolutt anbefaler alle som bruker WordPress-plattformen å prøve den.

Det er viktig å legge merke til at de fleste ressursenen du finner her er beregnet på WordPress-blogger som ligger på eget domene, altså den nedlastbare versjonen som du kan hente på følgende nettadresse: http://wordpress.org

Lykke til!


Relaterte artikler

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...

Hva er dataspill?

De aller fleste av oss har et forhold til...