DropBox åpner endelig for registrering

Etter lang og lukket testing er nå DropBox åpnet for folket. Vi skrev tidligere om DropBox tjenesten på BetaWatch, men her kommer et utdrag om DropBox hvis du ikke leste den artikkelen.

DropBox er en blanding av en backup-løsning og av et verktøy for å jobbe med filer på flere maskiner og forskjellige operativsystemer. Du laster ned et lite program og innstallerer det. DropBox’ programvare støttes av Mac, Linux og Windows.

Når programmet er installert, vil du få en egen mappe på maskinen som heter DropBox. Nå linker du opp maskinen mot brukeren din, og alt du legger inn i DropBox-mappen vil automatisk bli synkronisert over til de andre maskinene dine. Du får også tilgang til filene på getdropbox.com med brukeren din.

DropBox har 2 gb gratis lagringskapasitet, og det burde holde til dokumenter og presentasjoner du jobber med rundt om på med forskjellige maskiner. Ellers fungerer det også som backup-funksjon for dokumenter, men å stole 100 % på nettbasert og gratis backup er en dårlig idé. Tjenester kommer og går, og du vet aldri når tjenesten bestemmer seg for å legge ned. Men så lenge de varer er de ofte utrolig hjelpsomme.

Hvis du vil prøve ut tjenesten, gå til getdropbox.com nå og registrer deg.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...