Giveaway of the day: Gir bort programmer som koster penger hver dag

Det finnes utallige nettsider som tipser om gratis-programmer både her i Norge og i utlandet, men det er få eller ingen nettsider som tilbyr programvare som ellers koster noe. Her kommer Giveaway of the day inn i bildet.

give.png

Giveawayoftheday.com gir nemlig bort et program hver dag til sine besøkende, og dette er programmer som man ellers må betale for. Hver dag legges det altså ut en forklaring på dagens programvare, samt en lenke som vil være aktiv i 24 timer. Men husk å installere programvaren du henter derfra med engang, for det vil ikke være mulig å installere programvaren etter at denne 24-timers perioden er over. Det hender seg at nettsiden har avtaler med utvikler av en evt programvare om at lenken skal være aktiv i en lengre periode, men dette hører til sjeldenheten.

Idag kan man laste ned et program som heter NetStat Agent, følg denne lenken så vil du komme til nedlastingssiden. Desverre for alle Mac-brukere som leser dette så har jeg fortsatt til gode å se et program for Mac på denne nettsiden.

Hvis du ønsker å bruke eller besøke Giveaway of the day så følger du denne lenken for å komme dit.Relaterte artikler

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...

Allente

Allente har gått hen og blitt en av de...

BookBeat

Denne strømmetjenesten for lydbøker og e-bøker gir deg tilgang...

Slik oppgraderer du sikkerheten på Discord

Det er bare morsommere å konkurrere med vennene dine...

Prøv Viaplay 1 uke gratis

I disse dager er det ingen mangel på strømmetjenester...