Følg et Web 2.0 selskap fra fødselen i et underholdende relity-show

Det er lett å drømme seg bort noen ganger, rett og slett lage små eventyr i sitt eget hode om hvor enkelt og fantastisk det må være å ha den rette ideen – den rette ideen om et Web 2.0-selskap som skal gjøre deg til multi-milliardær. Og nettopp derfor er det noen ganger greit å få en liten påminnelse om at det ikke er så enkelt som det virket i drømmen, det koster faktisk blod og svette for å nå lønningstoppen, uansett hvor i verden man måtte befinne seg.

Og det er dette vi får oppleve når vi følger Rockstartup – The PayPerPost Story. I denne reality-podcastserien får vi følge et slikt selskap i hele prosessen fra fødsel til suksess. Selskapet heter PayPerPost, og er et nettsted hvor bloggere og nettside-eiere kan hente annonser og inntekter fra. PayPerPost er myntet på engelskspråklige nettsider utelukkende, så for mange av oss nordmenn er ikke selve tjenesten interessant. Men det er utrolig morsomt å følge firmaet og de som er ansatt der i denne morsomme, lærerike og interessante historien, som det faktisk er vanskelig å få nok av. For å få en liten forsmak på hva dette er så legger vi i Teknonytt ut første episode i denne artikkelen slik at dere kan se om dette er noe for dere også. Selv om jeg skrev at det koster blod og svette å nå lønningstoppen, så får vi også ta del i de øyeblikkene som gjør at alt det harde arbeidet er verdt å utføre i denne serien. Og det er nettopp det som gjør den så utrolig interessant også – det går opp og ned hele tiden med utfordringer, krangling og gleder om hverandre. Dette kan du kanskje få med din bedre halvdel på å se også, det er god underholdning uansett kjønn og interesser.

Her er første episode av serien:Selv oppdaget jeg serien da jeg leste et forumsinnlegg av Kenneth Dreyer i WebForumet.no, ta gjerne turen innom Kreativmarkedsføring.no eller DreyerMedia.no, som er nettsider drevet av Dreyer, for å se hva han skriver om som en takk for tipset.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...