Bitnett 2.0: Siste norske IT-nyheter

Nye Bitnett 2.0 samler det beste av det beste innen IT, teknologi, data, spill, programvare og nettmedia – kun fra norske kilder. Vårt mål er å tilby den beste nyhetsportalen for data- og teknologi-interesserte nordmenn.

Nye Bitnett (2.0) viser deg siste nytt innen data, teknologi, IT, spill, medier, etc.
Nye Bitnett (2.0) viser deg siste nytt innen data, teknologi, IT, spill, medier, etc.

På idéplanet ønsket vi å tilby norske IT-/teknologi-entusiaster en portal som samlet alle de beste sakene – fra de store nettavisene så vel som de små bloggene. For å gjøre det så rettferdig som mulig ønsket vi at cirka 75 % av innholdet skulle hentes inn automatisk, hovedsaklig ved hjelp av RSS (som vi kontrollerer ved hjelp av eksterne tjenester). De resterende 25 prosentene er lagt til manuelt. Dette gir oss muligheten til å promotere de beste sakene fra alle kildene våre.

Besøk Bitnett 2.0 nå!

Det ferdige produktet samsvarer godt med det ovenfornevnte, men det er blant annet lagt til ekstra funksjonalitet (som f.eks. video, bilder, kategorisering, etc.). “Ukas norske video” hentes inn manuelt, hovedsaklig fordi det ennå er veldig vanskelig å hente inn så spesifikke videoer automatisk. Flickr-galleriene hentes inn automatisk via Flickr-RSS, sortert gjennom tags (computers, technology, teknologi, etc.).

Ulemper

Dessverre er det slik at denne metoden utelukker nettsteder vi har glemt (eller ikke ønsker). Derfor kan vi ikke garantere at alle de beste sakene dukker opp – ofte har det seg jo slik at de beste sakene befinner seg på en obskur blogg.

Derfor er vi avhengig av brukerne våre. Vet du om et nettsted eller en blogg som for all del ikke må glemmes – send oss en e-post på [email protected]! Du kan også henvende deg til desk om du ikke ønsker å være representert på Bitnett 2.0.

Les mer om hvordan Bitnett 2.0 fungerer her.

Tips, feedback og lenketips kan legges igjen i kommentarfeltet nedenfor. Du kan også bruke denne forumtråden (åpent for gjestebrukere).

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...