BW: FireFox 3.0 RC2 har ankommet: Offisiell lansering torsdag

Mozilla lanserte FireFox Release Candidate 1 for en snau måned siden. Denne uken var det duket for nok en oppdatering av FireFox’ største oppgradering på flere år. Release Candidate 2 dukket nemlig opp på Mozillas nettsider sent onsdag kveld. Det er ikke ventet store visuelle endringer, men enkelte melder om mindre, tydelige visuelle  oppdateringer.

Etter planen skal FireFox 3.0 lanseres i midten av juni, og teamet bak nettleseren understreker at RC2 ikke vil påvirke denne lanseringsdatoen. Dermed synes RC2 å være unødvendig å laste ned (hvis du ikke absolutt vil oppleve endringene med en gang), ettersom den ferdige versjonen vil komme i løpet av noen uker.

Listen over endringer som er gjort er ennå ikke publisert. Den offisielle overgangen fra RC1 til RC2 vil foretas torsdag; listen vil altså mest sannsynlig bli publisert en gang i løpet av torsdag eller fredag.

Vi understreker at RC2 ennå ikke er offisiell og at versjonen som dukket opp på Mozillas nettsider ikke er støttet for kommersiell betatesting. Filen er blitt fjernet, men BetaNews’ filforum har lastet opp den tidlige — dog riktige — versjonen av FireFox 3.0 RC2.

Mozilla la ut en pressemelding onsdag formiddag. Du kan lese den her.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...