Mobility Radeon HD 3870-serien offisiell

Mye skjer i teknologiens verden akkurat nå. Computex-messa er nemlig i gang, og de fleste produsenter innen ymse kategorier er representert. AMD har sluppet mye informasjon til nå, blant annet har selskapet røpet at ATI HD 3870 Mobility-serien er offisiell. Med andre ord, HD 3870-serien er snart klar for det bærbare markedet.

HD 3800-serien, med toppkortene HD 3870 og HD 3870×2 har vært tilgjengelig på det stasjonære markedet i over et halvt år. HD 4800-serien vil etterhvert overta dette markedet, derfor er det viktig for AMD å få Mobility-varianten ut på markedet så fort som mulig.

Mobility-kortene vil være en del svakere enn sine storebrødre (HD 3870-serien), men til gjengjeld er de selvsagt mindre, lettere og krever mye mindre strøm — dessuten genererer de mindre varme. Alle de viktige elementer i mobile skjermkort, i forhold til tungvekterne som sitter i stasjonære datamaskiner.

Mobility HD 3870-serien vil selvsagt støtte GDDR3 minne (selv om dette er en nedgang fra de stasjonære variantene som støtter GDDR4), DirectX 10.1 og PCI-express 2.0.

(Via AOL.com)

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...