Google sier Apple avviste deres stemme app for iPhone

google-voiceWASHINGTON (Reuters) – Google Inc sier Apple Inc avviste deres Google Voice applikasjon for  iPhone, i motsetning til hva Apples hevdet til regulatorer forrige måned.

Spørsmålet har fått Federal Communications Commission til å sende brev til selskapene og AT & T Inc, iPhone sin eksklusive partner i USA med krav om forklaring.

Spørsmålet om Googles stemme tjeneste kunne ha vidtrekkende konsekvenser for den amerikanske telekommunikasjonsbransjen. Avhengig av hvordan FCC svarer, kan det enten legge til rette for nyetableringer eller hindre de i å bruke store  teleselskaper for å tilby rabatterte telefonitjenester.

Det representerer også et dilemma for amerikanske myndigheter som forsøker å fremme bruken av bredbånd blant alle amerikanere for kommunikasjon, helse og utdanning som trådløs teknologi.

Ifølge materiale som er gjort offentlig på FCC sitt nettsted på fredag, sa Google at de ble avvist av Apple sine representanter etter en rekke møter, telefonsamtaler og e-poster.

I sitt svar brev i august, sa Apple at de ikke hadde avslått søknaden, og at de fortsatt studerer den fordi den ser ut til å erstatte iPhone kjernevirksomhet mobiltelefon funksjonalitet og brukergrensesnitt med eget system for telefonsamtaler, tekstmeldinger og talepost.

Apple fremholdt sin posisjon på fredag. «Vi er ikke enig med alle uttalelser fra Google i brevet til FCC ,» sier Apple-talsmann Steve Dowling. «Apple har ikke avvist Google Voice programmet, og vi fortsetter å diskutere dette med Google.»

Brevene fra selskapene var i respons til en forespørsel lansert i juli av FCC, som under ny ledelse ser på konkurransesituasjonen i den trådløse industrien.

FCC, ledet av Julius Genachowski, ville vite hvorfor Apple avviste Google Voice og hva som ble diskutert blant Apple, Google og AT & T.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...