Gratis lommehåndbok for Windows Vista

200808071316.jpg

Når jeg skriver lommehåndbok, som er en dårlig oversettelse av «Pocket Guide», så er dette en sannhet med modifikasjoner. Det er ikke snakk om å få en liten lommehåndbok i posten, istedet er det en liten ebok som du kan laste ned. Men det er bokens forfatter som har valgt å kalle den for «Windows Vista – The Pocket Guide», og det har han lov til også.

Bokens forfatter, Rich, som også driver nettsiden MintyWhite.com sammen med sin kone Mallory, bestemte seg for å skrive en bok med tips og guider for Windows Vista-brukere for ikke lenge siden. Ettersom deres nettside er tilegnet Windows-tips og guider, så ble ikke skrittet fra webpublikasjon til bokpublikasjon så altfor stor. Faktisk så utfyller disse to produktene deres hverandre meget godt. For å få muligheten til å laste ned denne boken gratis så må du gjøre en av to ting:

  1. Abonner på feeden til MintyWhite.com per epost – med andre gi fra deg epost-adressen din og få oppdateringer fra nettsiden i faste intervaller. De lover å ikke spamme deg, eller selge mail-adressen din til spammere. Er du tvilende til dette så anbefaler jeg deg å se på alternativ nummer to.
  2. Abonner på feeden i din nyhetsleser/RSS-leser – dette er etter min mening det beste alternativet, du slipper ihvertfall å bli redd for at innboksen din skal fylles med bilder og tekst om Viagra framover.

Når dette er gjort så må du følge denne lille guiden for å laste ned håndboken:

  1. Åpne den første eposten du har fått fra MintyWhite, eller åpne din nyhetsleser og finn feeden du nettopp har lagt til (valget mellom epost og RSS er avhengig av det du valgte isted).
  2. Naviger deg helt nederst i en av artiklene (helst den nyeste), og klikk på lenken der det står «Get Windows – The Pocket Guide (Password: **merk deg passordet**)». Husk å notere det passordet som står i lenken. Slik ser lenken du: screenshot-feedflare.png
  3. Skriv inn passordet som sto i nedlastingslenken du klikket på isted.

Da skal den lille Windows Vista-håndboken være din til odel og eie. Boken inneholder mye nyttig, og kan være kjekk å ha hvis du kommer opp i situasjoner du ikke finner en løsning på, eller som du har glemt løsningen på. Selvfølgelig så er det mye som den gjennomsnittlige nerden kan fra før her, men boken er også en flott ressurs for samboer/kone/kjæreste og familie som ikke interesserer seg like mye for data som deg.

Og selv om boken ikke faller deg i smak så vil jeg uansett anbefale å bokmerke MintyWhite-nettsiden, og/eller legge den til i din RSS-leser. Her finner du mange løsninger på problemer og gode tips du kan bruke så lenge Windows er ditt operativsystem.

Her er en liten forhåndsvisning av boken, hvis du sitter på gjerdet, og ikke helt vet om du vil laste den ned eller ikke:Get your own – Open publicationGet your own – Open publication


Les mer om hvordan du får denne boken på forfatterens nettside.

Hva synes dere om boken? Noen som vet om noen gode alternativer (både når det gjelder ebøker og nettsider som er gratis) som er rettet mot Windows?

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...