HTC Touch HD bekreftet

Telefonens utseende lover iallfall godt.

Med Touch HD prøver HTC seg på businessmannen som liker underholdning på vei til og fra jobb. Med en 3,8″ WVGA-skjerm, så skal dette i teorien gå veldig bra. HTC har også klart å sette inn utgang for 3,5mm minijack, slik at man nå kan bruke favoritt-hodetelefonene, og dermed få best mulig lyd ut av telefonen.

5 megapiksler

Videre har den ett 5 megapiksler kamera med autofokus. Noen form for blitz er ikke på plass. HTCs TouchFLO™ 3D er selvfølgelig på plass, og dette er enkelt sagt ett «skall» HTC har laget og lagt over Windows Mobiles standard homescreen, slik at telefonen blir mer fingervennlig, og stylusen kan glimre med sitt fravær.

— I dag er widescreen TV, Internett og video blitt standard, slik at det ikke er noen grunn til å inngå kompromisser når du forlater huset, Touch HD leverer som en kompromissløs multimedia- og Internett-opplevelse, sa Peter Chou, president og CEO i HTC Corporation. Vi lever i en tid hvor begrepet underholdning er radikalt endret. Internett er så mye mer enn bare e-post og våre kunder forventer å kunne få tilgang til Internett og høy kvalitets multimediainnhold uansett hvor de er i verden.

Rask på nett

Med firebånds GSM, EDGE, HSPA, HSDPA og WIFI er man sikret høy fart uansett hvor i verden man er. Med Google Maps kan man finne den nærmeste kinaresturanten eller kino, med integrert YouTube-program er det ikke lange veien fra øyeblikket man filmer noe, til det ligger på nett. Integrert RSS-leser og FM-radio er også på plass, slik at nyhetene finner veien til deg raskt.

Med tanke på størrelsen, så er ikke dette den minste mobilen fra HTC. Med målene 115 x 62,8 x 12mm og 146,4 gram er dette ikke telefonen for dem med trange lommer. Videre kjører den Microsofts Windows Mobile 6.1 som er den nyeste i rekken, og med Qualcomm® MSM7201a 528 MHz prosessor, 288MB RAM og 512MB internminne burde dette i teorien bli en fin opplevelse. Inngang for minnekort er selvfølgelig på plass, slik at musikksamlingen får plass.

Til slutt er batteriet på 1350 mAh, og taletiden skal ifølge HTC ligge på 310 minutter i GSM-nettet mens standbytiden er på 390 timer.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...