Home Poster Java Løsning for iPhone og iPod Touch Annonsert

Java Løsning for iPhone og iPod Touch Annonsert

0

iphone-java.jpg Ny software designet for å automatisk kunne overføre Java-baserte spill til iPhone har blitt avslørt av New Zealand’s Innaworks.

Utvikleren har introdusert an beta versjon av programmet, som tar sikte på å svare på kravet om Java-støttei iPhone med i det minste å forsikre utviklere om at deres Java-titler kan tweakes til å kjøre på Apple’s iPhone platform.

Som beskrevet så er er applikasjonen designet for å overføre standard Java Platform, Micro Edition (Java ME) – Mobil spill til iPhone og iPod Touch, uten noe behov for videre innstillinger.

Beta-testingen av alcheMo (programmets navn) har startet og selskapet inviterer nå utviklere til å delta ved å regsitere seg selskapets webside.

Stephen Cheng, Innaworks administrerende direktør, sier: «Med den foventede introduskjonen av iPhone’s Appstore i Juni, så vil iPhone utvikle seg til å bli en seriøs spill plattform. Vi er helt forbløffet over touch-skjermen og accelerometeret’s effektive evne til å bedre spillbarheten. Vi regner med at de spillutviklerne som er tidligst ute med sine iPhone spill, vil tjene utrolig mye på effekten det får å være først ute med noe så nytt og populært. alcheMo for iPhone vil hjelpe mobilspill utgiverne å nå de ventende og ivrige spillerene på iPod Touch og iPhone.«

Så da er det bare å glede seg for alle som har invistert i en jailbreaket iPhone eller en iPod Touch, for dette kommer til å bety mye for oss forbukere, og kanskje vil det få ringvirkninger helt til Apple’s hovedkvarter.