JuiceApp: Genial måte å søke og oppdage nytt innhold på

JuiceApp er et Firefox-tillegg som på en helt ny måte lar deg søke på nettet etter nytt innhold og informasjon. Det hele er ganske enkelt genialt!

Intelligente søk i sidestolpen

JuiceApp er en intelligent søkemotor som kan brukes til å oppdage nytt innhold og informasjon på nettet med dine søkeuttrykk. Men istedet for å søke på vanlig måte så behøver man bare å markere tekst og dra den litt til siden for å få fram grensesnittet man oppdager nytt innhold i. Dette grensesnittet er en sidestolpe hvor man får anbefalinger i form av video, bilder, wikipedia, ordbøker, også videre – det er nesten ikke grenser for hvor dypt man kan grave med dette intuitive tillegget, for det er et Firefox-tillegg som bare støtter Firefox 3.0 i skrivende stund. Tillegget skal fungere i Windows, Mac OS X, og Linux.

Organiser søkeresultatene

Når man finner noen interessante anbefalinger så kan man lett organisere det slik at man kan bruke det senere, hvis man for eksempel finner en video som er anbefalt av Juiceapp så kan man enkelt legge den til en spilleliste og se innholdet fra denne spillelisten senere. Det samme gjelder også bilder man kommer over, man kan lagre dem for å senere bruk hvis man ønsker det.

Vanlige Google-Google-søksøk

Men dette er ikke bare en måte å finne video og bilder på, her kan man også utføre helt vanlige Google-søk på samme måte – man markerer teksten man vil søke etter og drar den markerte teksten litt mot høyre (eller helt til sidestolpen) før man slipper. Når dette er gjort så vil Googles vanlige søkemotor dukke opp i sidestolpen, her kan man velge å søke i blogger, etter bilder, video, vanlige søk, også videre – altså et helt vanlig Google-søk. Alt i alt så er dette et genialt verktøy til å drive research med, uten tvil.

Jeg kan prøve å forklare alt dette tillegget gjør i en evighet, men jeg tror de som selv har laget tillegget kan forklare det mye bedre enn meg, og det har de gjort også – i følgende video:

For å se nærmere på Juiceapp selv så besøker du nettsiden på følgende nettadresse: http://juiceapp.com

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...