Keyboardr: Den perfekte søketjenesten for tastatur-fans!

Er du glad i å bruke tastatursnarveier når du arbeider på din datamaskin? Eller er du rett og slett glad i rask respons når du søker etter noe på nettet? Da bør du lese videre i denne artikkelen om Keyboardr, en søketjeneste som er lynrask og benytter seg av tastaturet til å navigere.

Keyboardr.com er en tjeneste som jeg tenkte å skrive om rett etter at tjenesten ble lansert for en liten stund siden, men på grunn av en bug jeg opplevde så valgte jeg å vente til det fungerte som det skulle. Og det gjør det nå.

Tastatur istedet for mus

Keyboardr er en søketjeneste som lar deg søke og bla i resultater uten å bruke musen i det hele tatt, her bruker man bare piltastene og enter til å utføre oppgaver som musen ellers tar seg av.

Lynrask oppdatering på resultater

Dette er selvfølgelig en stor nyhet for oss tastatursnarveier-fans, men tjenesten har mer å tilby både oss, og de som bruker musen for det meste – for tjenesten er lynrask til å hente resultater, faktsisk så skjer det i nåtid mens man skriver. Dette vil si at for hver eneste bokstav du skriver inn i søkefeltet så oppdateres resultatene kontinuerlig.

Flere søketjenester integrert

Fortsatt ikke fristet til å teste Keyboardr? Vel, i tillegg til å hente søkeresultater fra Google, så hentes det også resultater fra Wikipedia og YouTube i sine egne felt på siden. En annen funksjon som er pen å se på, i tillegg til at den kan være nyttig med hensyn til å se hvor resultatente kommer fra er at hvert enkelt resultat har et såkalt favicon på høyre side.

Hvis du har lyst til å høre hva en skikkelig geek har å si om denne tjenesten, så kan du se videoen under hvor Chris Pirillo fra Chris.pirillo.com ytrer seg på sin karakteristiske måte.

Keyboardr finner du her .

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...