KickYouTube: Enkleste måte å laste ned fra YouTube på

KickYouTube er en fantastisk måte å laste ned lyd og/eller video fra YouTube på, her kan man laste ned innhold fra YouTube kun ved å legge til et ord i YouTube-linken. Les videre for å se hvordan.

Et enkelt valg

Det er i dag veldig vanskelig å holde oversikten over alle verktøy og tjenester som er laget for å gi oss brukere muligheten til å laste ned video og/eller lyd fra YouTube, det er så mye forskjellige som er laget at det er overveldende når man gjør et Googlesøk etter noe slikt. Men jeg vet hva jeg ville ha valgt hvis enkelhet skal være fokus – KickYouTube.

Framgangsmåte

Ved å bruke denne tjenesten så behøver du bare å legge inn ordet «kick» før url for å få muligheten til å laste ned lyd eller video. Altså, hvis YouTube-lenken for eksempel er http://www.youtube.com/watch?v=vUh-iwplSeQ, så forandrer man den til for å få muligheten til å laste ned innholdet (er ikke nødvendig å bruke store bokstaver, jeg gjorde det for å poengtere hva jeg la til bare).

Når man har lagt til Kick i lenken og trykket på enter så vil man komme til en nettside som nesten er helt lik den YouTube-siden du var på i utgangspunktet, men det er en stor forskjell – over videoen så finner man et ekstra sett med knapper som man kan benytte seg av. For å laste ned en video, eller lyden fra en video, så velger man ønsket format (Flv, Mpg og Mp3), også klikker man på knappen hvor det står «Generate».

Avhengig av hvilket format du valgte så er det litt ventetid, men hvis du valgte Flv-formatet så tar det ikke så lang tid. Etter en stund så kommer det fram en ny knapp hvor det står «Download», denne må du høyreklikke på og velge «lagre lenke som …». Etter å ha valgt navn til filen, og sted du ønsker å lagre filen på, så er du ferdig med det som behøves å gjøres – dette har du nå gjort uten å bruke en applikasjon, men også uten å vært innom en tredjeparts nettside (i praksis så har man egentlig det, men man behøver ikke å besøke en annen nettside, bare forandre linken.

Her er en video som forklarer framgangsmåten:

Vet du om flere slike nettsider og nettjenester? Vær snill å tips oss om det i kommentarfeltet under.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...