Microsoft Starter Sin Egen Web-TV Kanal

Microsoft avslørte nettopp en ambisiøs plan for alle deres Webplatformer inkludert MSN-portalen, MSNBC.com og Xbox Live.

Microsoft sendte på Torsdag ut en beskjed til sine annonsepartnere og andre mulige annonsører ,hvor de presenterte sin plan om å entre underholdningsbransjen og dermed utfordre storheter i både hollywood og tv-bransjen ellers. Showene de kommer til å produsere vil bli lagt ut for publikum på Microsofts portaler som MSN, Xbox Live og MSNBC.com.

To av showene som de vil åpne med er:

50 Greatest –  som vil være ett musikkshow hvor blant annet listemusikk vil bli presentert. Kan minne litt om VH1 og andre lignende musikkanaler.

Need of Repair – ett «Home improvement-show» rettet mot mannfolk.

microsoft_logo-copy.jpg

Dette er interessant da det idet siste har vært en stor interesse for om internett show kan ta over for eller i det minste regjere ved siden av tv-seriene som finns idag. Interessen var til tider intens under forfatter streiken i Hollywood for ikke lenge siden, fordi studione var desperate etter orginalt innhold fra annet hold enn Hollywood.

Om ett selskap som Microsoft kan bli de første til å virkelig lykkes med dette er ett spørsmål jeg er helt sikker på at mange vil ha svaret på. Jeg vil være forsiktig med å tvile helt på dem, da Microsoft har masse ressurser å ta av. De har nok ressurser til å få web-tv fra å være ett nisje produkt til å bli ett folkelig underholdningsprodukt, men om de lykkes med det er ett annet spørsmål.

Dette kan fort helle begge veier da Microsoft ikke har noen erfaring hva tv-show angår, men at de skal bruke Xbox 360 portalen kan tyde bra. Det er veldig mange som har en Xbox 360 liggende hjemme, og mange av dem igjen har den der kun for mediacenter extension-kvalitetene.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...