Microsoft vil tilby Office til $70 per år

Office-pakken har alltid vært dyr. Og for enkelte så dyr at det å anskaffe seg pakken på en lovlig måte, har vært nærmest umulig. Pakken blir lastet ned ulovlig hver eneste dag, av tusenvis av mennesker, og dette vil Microsoft ha en slutt på. Derfor lanserer de snart et abonnementstilbud, for ca. 70 USD per år, som gir deg tilgang til Microsofts dokumentbehandlingsverktøy samt en sikkerhetspakke.

For Microsofts del er dette første gang i historien de tilbyr en abonnementsbasert programpakke. Men det er ikke første gang en programutvikler prøver seg på dette systemet. Mange mener det kan spare både konsumeren og utvikleren penger å benytte systemet, som koster kjøperen penger etter en endt periode.

Pakken som vil bli tilbudt er Produktivitetspakken, som er en av de mest populære Office-pakkene. Dog, de nye utgavene som vil bli solgt abonnementsbasert, kommer også med en sikkerhetspakke.

Programmene du finner i pakken, er som følger: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, samt OneCare. Pakken er ny, men bygger på produktivitetspakken. Det nye navnet lyder Microsoft Equipt.

For øyeblikket er dette trolig kun tilgjengelig for amerikanere. Men det er ikke å utelukke at tilbudet kommer til Norge også. I skrivende stund er det bare én amerikansk kjedeforretning som har anskaffet seg rettigheter til den abonnementsbaserte Office-pakken, nemlig Circuit City. Det er likevel ikke slik at Circuit City har enerett, de var først ute med å slå til på Microsofts tilbud.

(Via DailyTech)

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...