Nok en Rube Goldberg-maskin – Helt utrolig!

For en og en halv måned siden viste vi i Teknonytt dere en video hvor vi fikk se en fantastisk Rube Goldberg-maskin (forklaring på hva en Rube Goldberg-maskin er finner du her), og jeg må innrømme at jeg hadde vanskelig for å tro at jeg noensinne kom til å se noe lignende som kunne imponere meg mer. Og så feil kan man altså ta, for nå mine damer og herrer, presenterer vi en ny video av en fantastisk Rube Goldberg-maskin som rett og slett tok pusten fra meg.

Crazy Machine har denne maskinen blitt døpt, og snart skal dere få se hvorfor. Men jeg tenkte først å vise den forrige videoen slik at dere kan få noe å sammenligne med:
Litt småvanskelig å ikke bli imponert, ikke sant?

Før jeg viser dere den neste videoen så vil jeg at dere skal sammenligne så godt dere kan, og gi meg dere mening om hvilken som imponerer dere mest – tenk dere all den tiden som er brukt på dette, det er helt fantastisk spør du meg.
Så hva synes dere? Ble noen av dere imponert over hva folk har tid til? Hvilken imponerte dere mest?

Hvis noen har noen andre lenker til noe lignende så ikke nøl med å vise dem til oss i kommentarfeltet, du kan vinne en Slingbox Pro fra SlingMedia av slikt vet du!

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...