ScreenToaster – Nettbasert opptak av skjermen din!

ScreenToaster er en ny webtjeneste, og tilbyr nettbasert opptak av skjermen din.

Hvordan fungerer det?

Måten det hele fungerer på er veldig enkelt gjennomført, men også bra gjennomført. Først må du registrere deg, og nå som siden er i privat beta krever dette en invitasjon, se nederst i artikkelen angående invitasjoner. Etter at du er registrert kan du ta opp video fra skjermen din.

For å ta opp trykker du på «Start recording» og så får du opp noen hurtigtaster du kan bruke. Du kan velge mellom å ta opp hele skjermen, eller bare markere et område på skjermen.

Så tar den opp, og når du er ferdig kan du se gjennom klippet med en gang, legge på tittel, velge kategori, om det skal være privat eller tilgjengelig for alle og en liten beskrivelse. Du kan også legge til undertekst og ta opp lyd som du kan legge på.

Etter at du er fornøyd og trykker på «Upload» lastes klippet opp, det tok ca 20-30 sekunder for 1 minutt video, og som du ser på bildet under blir 1 minutt video litt over 2 mb i filstørrelse.

Etter at videon er lastet opp havner den i «My Videos» og du får opp to linker, en rett til filen og en embed-source kode. Slik kan du enkelt ta opp et videoklipp av noe, laste det raskt opp og dele det med venner osv. Et bruksområde denne tjenesten er perfekt til er hvis du skal vise noen du kjenner noen enkle tips og triks på maskinen, dette går mye raskere enn å ta opp, laste opp på youtube, vente på youtube og så sende linken.

Andre videoer

Fra forsiden kan du også velge å se andre videoklipp som andre brukere har tatt opp. Her ligger diverse guider og andre videoer. Muligheten for å kunne kommentere andre sine videoer er selvfølgelig også på plass, samt en søkefunksjon så du kan finne frem til andre videoer.

Her kan du se resultatet

Her en video som ble filmet som en test av ScreenToaster. Videoklippet vises her via embed-source fra ScreenToaster.

Recorded with screentoaster.com
Her er direkte link til testvideoen: Link til video (Eksternt innhold)

Konklusjon

Det er helt klart at denne tjenesten her er noe som kommer til å bli brukt, og en av fordelene ar det kan brukes fra en hvilken som helst datamaskin, og støtter på Windows, Mac og Linux. Ingenting trenger å innstalleres, og det gjør dette til et enda bedre valg. Bildekvaliteten har vi ikke noe å klage på, den er mer enn god til å illustrere ting på skjermen. Denne tjenesten anbefaler vi!

Invitasjoner

Vi har 13 invitasjoner å dele ut, og her gjelder førstemann til mølle prinsippet. De første 13 som spør etter invitasjon under får en tilsendt.

Oppdatering: Vi har fortsatt tre invitasjoner igjen, men istedet for at du må legge igjen en kommentar under artikkelen for å få en av disse så vil vi istedet legge ut betanøkkelen under denne teksten, dermed så er det bare å prøve den selv i stedet for å vente på svar fra oss for å se om vi har noen igjen. For å teste om betanøkkelen fortsatt er aktiv så besøker du denne lenken og taster inn koden du ser under.

36784d62315f7a6474505b3e347c7b6e

www.screentoaster.com

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...