Wadja – Gratis SMS til alle verdenshjørner

Hvis du ønsker å vite mer om ett sosialt nettverks om blant annet lar deg sende gratis SMS til alle verdenshjørner så er dette en artikkel for deg, for her vil vi skrive om en sosial tjeneste som satser på kommunikasjon.


Det har kommet en ny elev i klassen hvor de sosiale tjenestene hører til – Wadja.com. Dette er en tjeneste som hjelper deg med å organisere din tilstedeværelse og kommunikasjon på de sosiale nettverkene online. Med denne tjenesten så er det mye enklere å holde kontakten med kjente og ukjente ved å kommunisere på flere forskjellige måter.

Sosial kommunisering og gratis SMS

Kort fortalt så er Wadja et sosialt nettverk hvor man kan få nye venner, pleie gamle vennskap, laste opp og ned media (musikk, video, og foto), chatte, lese RSS, og sende/motta epost og SMS. Og selv om de fleste funksjonene er interessante her så har vi sett dem alle før, men når det gjelder å sende gratis SMS så er dette noe som var for godt til ikke å skrive om her i TeknoNytt. Man kan altså sende SMS til alle verdenshjørner fra denne tjenesten, og den eneste haken er at det står at du har brukt Wadja.com til å sende det på slutten av SMSen. Det er flere nyttige tjenester knyttet opp mot sending av både epost og SMS, og en av dem er at du kan oversette teksten til flere støttede språk ved hjelp av en oversetter som er bygd inn i grensesnittet – dette kan være veldig nyttig hvis du har nytte av å sende sms eller epost til utlandet, og kanskje ikke er helt stødig i språket du skal skrive. En annen ting som er godt tatt i mot i mitt tilfelle er at det visstnok skal være en spam-fri tjeneste.

Bruk riktig landskode

Før man kan bruke denne tjenesten til å sende SMS så man selvfølgelige registere seg først, og etter at man har gjort dette så må man bekrefte telefonnummeret sitt ved å sende en bekreftelseskode til den. Når du gjør dette, og sender SMS i framtiden så er det viktig å huske at alle norske telefonnummer må ha +47 eller 0047 foran seg slik at bekreftelses-meldingen og eventuelle SMS kommer fram til riktig land og telefon.

Mye mer

Men det er ikke slik at denne tjenesten kun handler om å sende hverandre meldinger og eposter, her kan man gjøre veldig mye morsomt som å dele videoer fra diverse video-community, i tillegg til å dele musikk og musikksmak fra tjenester som Last.fm og diverse. Ta en titt på dette nettverket selv for å se alt det har å tilby deg som bruker.

Du finner nettverket her hvis dette er interessant for deg, og skulle du ha mer informasjon om ytterligere tjenester som Wadja tilbyr så er kommentarfeltet til din disposisjon.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...