Tastaturet som tåler det meste

(Foto: Chris-Håvard Berge, betamagasinet.no)

Tastaturet vi snakker om har navnet «Foldable Keyboard» og har faktisk impornert oss. Esken forteller oss om at det kan vaskes med både såpe og vann, det er vannavstøtende, støvsikkert og kan brukes under en sandstorm. Komponenten som kanskje ikke overleverer er vel kanskje ene enden av USB kabelen som skal i maskinen.


Her skylles tastaturet i vasken, og det tørket imponerende raskt! (Foto: Chris-Håvard Berge, betamagasinet.no)

Om ikke alt det tåler fra før var nok, har vi også funnet ut at det tåler en tur innom kjøleskapet (hvis du skulle være så glemsk å sette det fra deg der!). Prisen på dette «alt-tålende» tastaturet er ikke mye, det koster rundt 50 kr (omregnet fra dollar), og så kommer eventuelt toll og moms i tillegg.


(Foto: Chris-Håvard Berge, betamagasinet.no)

Tastaturet skal støtte både Windows 98SE, ME, 2000, XP og Vista. Selv har vi også testet det på Mac OS X hvor det også fungerer optimalt. Tastaturet blir levert i en liten eske, og esken er av en størrelse som gjør at vi forbrukere klarer å legge det på plass igjen også.

Å skrive på dette tastaturet kommer nok de fleste til å bruke litt tid til å venne seg til å skrive på, men er du vant til flere tastaturer fra før til vanlig er det ikke noe problem. Bruksområdene til et slikt tastatur er mange, og tåler nok en del tøff behandling i både skolesekken og pc bagen for både små og korte reiser.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...