Teknonytt: Større og bedre med ny redaksjon

Fredag i forrige uke ble det bestemt at Betamagasinet som enhet skal avvikles, og at arkivet skal overføres til Teknonytt. Betamagasinets redaksjon skal fortsette sitt arbeid på Teknonytt, under Robert Sørensen som redaktør. Dessuten skal vi satse stort på spill.

Det vil blant annet medføre at dere får slite med meg – Christofer Nygård – og Chris-Håvard Berge, samt tildels Steffen Mossefinn, her på Teknonytt. Noen av dere kjenner oss kanskje fra forumet og/eller Betamagasinet, men til de som ikke vet om oss kan vi fortelle at vi har driftet Betamagasinet på godt og vondt i nesten et år, og har dermed erfaring fra før.

Denne sammenslåingen vil føre til et bredere spekter her på Teknonytt. Blant annet vil det bli mye mer IT-nyheter, i tillegg til de gode tipsene og guidene dere er vant med. Oppdateringsfrekvensen her på Teknonytt vil trolig bli doblet, og du kan dermed forvente deg mange gode artikler hver eneste dag.

Ny spillportal

I løpet av februar vil vi jobbe med å stable en dyktig redaksjon på beina, slik at vi kan lansere vår kommende spillportal, BN Gaming. Det vil føre til bedre struktur i Bitnett-nettverket, og større bredde på innhold.

Jeg vil ta redaktørrollen i den nye spillportalen, men vil i hovedsak jobbe som skribent i Teknonytt. Om du mener du har noe å bidra med vil vi gjerne høre fra deg, det er nemlig fremdeles ledige stillinger (les for informasjon om sending av søknad) i den kommende BN Gaming-redaksjonen.

Nytt forumsoftware

Forumet har vokst kraftig brukermessig de siste ukene og nærmer seg nå med stormskritt 300 brukere. Vi kommer til å oppgradere til et profesjonelt og bedre forumsoftware i løpet av kort tid, ettersom communityet har klaget på lav funksjonalitet.

Med det håper jeg dere ønsker oss velkommen,

Med vennlig hilsen Christofer Nygård, avtroppene redaktør i Betamagasinet; påtroppende Teknonytt-skribent.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...