Topp 3 Old School Spillsider på nett

Jeg vokste opp med Commodore 64, Atari, og omsider Nintendo. Og nettopp derfor er det veldig morsomt for meg å se igjen de spillene jeg var så glad i den gangen. Men uansett om du som leser dette er for ung til å huske dette, eller om du er like gammel/eldre enn meg – så vil du få mange timer med morro ut av det jeg skal vise dere nå. Jeg vil liste opp de tre beste sidene jeg har kommet over på nettet som gir oss mulighet til å spille noen gamle gullkorn av spill.

3. Neave Games

Neave.png

Denne nettsiden har spesialisert seg på å lage kopier av gamle klassiske spill. Her finner du et variert innhold med alt fra Snake (fra Nokia-telefoner) til spill som Tetris, Space Invaders og Frogger. Har sløst bort noen verdifulle timer på denne nettsiden. Alle spill på denne nettsiden er laget i flash, så husk å ha dette påslått når du skal spille. Det er også mulig å kopiere en embed-kode som du kan lime inn i din hjemmeside, eller i din profil på andre nettsteder og/eller nettsamfunn.

2. c64s.com

c64.png

Denne nettsiden har som overskriften antyder spesialisert seg på Commodore 64-spill, og dette har de gjort skikkelig gjennomført. For her finner du alle de gode gamle titlene du helt sikkert leter etter. For min del så var jeg helt i himmelen da jeg spillte «Commando II». Det utrolig mange titler å velge mellom her, så pass deg for å entre denne nettsiden uten at du har god tid.

1. Gametap.com

rampage.png

Her finner du godbiter som Defender, 1942, 1943, Rampage (bildet over), Tapper, Joust, og mye mer. Denne nettsiden har jeg brukt/kastet bort mange timer på. Hvis du skal spille i nettleseren så må du bruke Windows og Internet Explorer, eller Firefox med IETab. Bruker Mac OSX så kan du laste ned et lite program som du kan spille alle spillene fra, noe som fungerer veldig bra. Det er også et community du kan delta i her.

Så da er det bare å hente Cola’n og potetgullet før man legger føttene på skrivebordet og spiller til søvnen tar deg. Lykke til!


Vet du om noen andre slike nettsteder som du besøker ofte? Kom med dem i kommentarfeltet.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...
Forrige artikkel
Neste artikkel