TVForum.no – Tjen penger på å skrive om film og tv-serier.

En av våre sponsorer – TVForum.no – har nå åpnet for at leserne kan bidra med innhold på siden, og i motsetning til mange andre lignende prosjekter så får man her noe igjen for slitet.

TVForum har akkurat lansert en prøvemodell hvor inntektene som kommer fra annonser på siden skal deles mellom eieren av nettstedet, og de som bidrar med innhold som nyheter og anmeldelser av video og tv-serier. Delingsforholdet er 40 prosent til eieren av TVForum, og 60 prosent til de som skriver for siden, noe som absolutt ikke er så verst med tanke på at eieren tar alle kostnader og alt arbeid i forbindelse med drift av TVForum.no. Det må sies at dette gjelder portalen på nettsiden og ikke innhold i forumet, dette pga mangel på løsninger som gjør det mulig, og det faktum at forumet ikke drar inn nok penger til å gjøre det mulig.

Inntektene kommer fra Googles annonsesystem – Adsense – og hvis forumet oppnår nok popularitet så er det ikke umulig at man kan tjene seg noen kroner på dette. Men det som er så flott med dette er at det nå er opp til brukerne selv, eller rettere sagt de som bidrar av brukerne å gjøre denne nettsiden til en fin kilde for ekstra-inntekter.

For å lese mer om dette så besøker du TVForum og leser innlegget hvor du finner mer informasjon om denne inntjeningsmodellen, og hvordan det foregår.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...