VIPeers: En genial måte å dele filer på (Beta-invitasjoner)

0
855

VIPeers er en tjeneste som lar deg dele filer på en enkel og grei måte, i tillegg til at du får bruke BitTorrent-formatet uten å ha noe særlig kunnskap om det. Les mer om hvordan du får en invitasjon til den private beta-perioden tjenesten er i.

VIPeers er en fildelingstjeneste som lar deg dele filer og mapper på flere forskjellige måter – alle like enkle å utføre. Man kan velge å dele filer (maks 5 GB) ved å sende dem per epost, ved å gjøre dem tilgjengelig på nett som en direkte nedlastingslink, eller som en torrent-fil som blir hostet av VIPeers for deg – kanskje den enkleste måten å lage BitTorrent-filer på idag. Hvis du velger å dele dine filer som en torrent-fil så fungerer denne torrent-linken i alle torrent-klienter slik at hvem som helst kan laste det ned på en hvilken som helst datamaskin.

podmailing.png

Bildet: Podmailing er programmet/klienten man kan benytte istedet for å bruke webgrensesnittet.

Grensesnittet man bruker for å dele filene er enten i nettleseren ved hjelp av Java, eller ved hjelp av en klient som kan lastes ned på datamaskinen (fungerer i både Windows og Mac OS X) – enkelt og greit. Begge løsninger fungerer som forventet, men skulle noen støte på problemer så er det bare å formidle dem i support-forumet til tjenesten. En annen nyttig mulighet man har er å sette en begrensning på hvor lenge filen skal være tilgjengelig for nedlasting, man kan velge mellom 2 uker, 1 måned, 2 måneder, og 3 måneder.

Takket være Lifehacker så kan Teknonytts lesere få muligheten til å delta i betatestingen av denne tjenesten, dette gjøres ved å bruke følgende kode når du registrerer deg (uten anførselstegn): «LIFEHACKER20″. Denne koden kan benyttes til og med Mandag den 10. November.

Du finner VIPeers på denne nettsiden, og kan registrere deg her.

Hva synes dere om denne tjenesten?