VIPeers: En genial måte å dele filer på (Beta-invitasjoner)

VIPeers er en tjeneste som lar deg dele filer på en enkel og grei måte, i tillegg til at du får bruke BitTorrent-formatet uten å ha noe særlig kunnskap om det. Les mer om hvordan du får en invitasjon til den private beta-perioden tjenesten er i.

VIPeers er en fildelingstjeneste som lar deg dele filer og mapper på flere forskjellige måter – alle like enkle å utføre. Man kan velge å dele filer (maks 5 GB) ved å sende dem per epost, ved å gjøre dem tilgjengelig på nett som en direkte nedlastingslink, eller som en torrent-fil som blir hostet av VIPeers for deg – kanskje den enkleste måten å lage BitTorrent-filer på idag. Hvis du velger å dele dine filer som en torrent-fil så fungerer denne torrent-linken i alle torrent-klienter slik at hvem som helst kan laste det ned på en hvilken som helst datamaskin.

podmailing.png

Bildet: Podmailing er programmet/klienten man kan benytte istedet for å bruke webgrensesnittet.

Grensesnittet man bruker for å dele filene er enten i nettleseren ved hjelp av Java, eller ved hjelp av en klient som kan lastes ned på datamaskinen (fungerer i både Windows og Mac OS X) – enkelt og greit. Begge løsninger fungerer som forventet, men skulle noen støte på problemer så er det bare å formidle dem i support-forumet til tjenesten. En annen nyttig mulighet man har er å sette en begrensning på hvor lenge filen skal være tilgjengelig for nedlasting, man kan velge mellom 2 uker, 1 måned, 2 måneder, og 3 måneder.

Takket være Lifehacker så kan Teknonytts lesere få muligheten til å delta i betatestingen av denne tjenesten, dette gjøres ved å bruke følgende kode når du registrerer deg (uten anførselstegn): «LIFEHACKER20″. Denne koden kan benyttes til og med Mandag den 10. November.

Du finner VIPeers på denne nettsiden, og kan registrere deg her.

Hva synes dere om denne tjenesten?

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...