Webmonkey: Guider om webutvikling

Webmonkey er en meget god nettressurs for webutviklere eller kommende webutviklere, les om det i artikkelen nedenfor.

Som mange sikkert har sett så har jeg ubevisst hatt et tema som har gått igjen i mine artikler de siste dagene, temaet har vært blogging, webuvikling og internett. Det vil selvfølgelig bli mye snadder i framtiden for de som interesserer seg for andre tema enn webutvikling også, men jeg vil gi dere en artikkel til som kan sette en avrunding på dette for denne gang. Jeg tenkte jeg skulle gi dere en god ressurs for webutviklings-spirer og de mer erfarne webutviklerne også. Dette gjør jeg ved å fortelle dere alle om et nettsted som heter Webmonkey.

Webmonkey er et nettsted som gir deg nyttige ressurser som guider/tutorials, tips og råd om det meste som faller innenfor det vide begrepet webutvikling. Du finner gode guider blant annet dette: om basisferdigheter du trenger i webutvikling, programmering, blogg-publisering, brukeropplevelse-design, visuelt design, multimedia, programvare og verktøy, plattformer og API, Servere og Mobiltelefoner.

Du finner også noen veldig gode referanser om det samme her og noen flotte kode-bibliotek. Men en av nøkkelfunksjonene til denne websiden er at den er brukergenerert, du kan med andre ord legge inn dine egne artikler som andre kan ta nytte av. Siden kan minne litt om den norske nettsiden Webressurs.no, som er en meget god norsk ressurs.

Ifølge nettsiden selv så er artiklene hovedsaklig ment for nybegynnere, profesjonelle, studenter, besteforeldre (?), bloggere og programmere som er på all slags nivåer. Fellesnevneren er å lære om webutvikling, og akkurat der er det mange som kjenner seg igjen.

Her finner du Webmonkey.
Og her finner du den norske webutvikler-ressursen Webressurs.no.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...